Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

CHP Samsun İl Başkanlığı Kavakta esnafla buluştu.
banner852

Söz konusu ziyaretler ile ilgili açıklama yapan CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel;

Kavak ziyaret programımızda gördük ki ilçemizde de esnafımızın durumu kötü. “Siftah yapamadım dükkanımı kapattım” diyen esnaflarımızı gördük içimiz yandı.Esnafımızı çok karamsar, umutsuz ve çaresiz durumda gördük.

Kavak ilçesi çevre ilçelerde dahil küçük sanayi sitesi olmayan tek ilçemiz. 18 yıldır küçük sanayi sitesi inşası adeta yılan hikayesine dönmüş her seçim döneminde gerek belediye başkan adayları gerek AKP Milletvekili adayları Kavak’a gelmiş bu sefer hallediyoruz demiş fakat ortada ne sanayi sitesinin yeri var ne de adı.

Sanayi esnafı küçük köhne binaların altında kaldırımların üzerinde rızkını kazanmaya çalışırken şehri yönetenler halen yıllardır süregelen bu talebi görmezden gelmekteler.

Gene Samsun'da birçok ilçemizde araç muayene istasyonları varken Kavak’a 3 ile 6 ayda bir seyyar araç muayene istasyonu gelmekte.Vatandaş traktörünü tarım aracını muayene ettirmek için gelecek seyyar istasyondan medet beklerken diğer taraftan da muayeneden geçti diye yazılan trafik cezaları ile karşı karşıya kalmaktadır.

Kavak ziyaretimizde bir kez daha üzülerek gördük ki AKP Kavak’ı unutmuş öyle görünüyor ki bir dahaki seçime kadar da hatırlamayacak. Biz Kavaklı hemşerilerimizim yanında olmaya devam edeceğiz.Sıkıntılarına sıkıntımız dertlerine derdimiz diyerek mağduriyetlerini her platformda savunmaya devam edeceğiz. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876