Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

CHP’li Başkan Satmaya Doymuyor !
banner852

DUR ARTIK , SATMA!

CHP’li Başkan Satmaya Doymuyor !

Hizmete değil satmaya odaklanan Başkan Cemil Deveci göreve geldiği andan itibaren Atakum Belediyesinin taşınmazlarını sata sata bitiremiyor.

(Şimdi ise yaklaşık 58 Milyonluk 107 yeni taşınmaz satış ilanında)

Göreve geldiğinde “…Atakum Belediyesinin elinde masa büyüklüğünde arsa kalmamış” diyerek yalandan yaygara koparan DEVECİ bir çok taşınmazı ve kazanımı yok pahasına elden çıkarmasına rağmen şimdilerde 107 farklı taşınmaz için satış ilanı vermiştir.

Maalesef, Atakum Belediyesinin bütün değerlerini parsel parsel satmasına ve 265 Milyonluk bütçesine rağmen kayda değer hiçbir hizmete imza atamayan, işçisinin maaşını dahi ödemekten aciz olan beceriksiz ve basiretsiz bir yönetim anlayışıyla karşı karşıyayız.

Sayın Cemil Deveci, olmuyor (!) lütfen kendinizle yüzleşin ve mağdur edebiyatı yaparak başlattığınız taşınmaz satışları ile 3,5 yıldır Atakum halkına çektirdiğiniz çileye son verin, erdemli bir duruş sergileyin ve Atakum’un üzerinden artık elinizi çekin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876