Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner867

Çiğdem Karaaslan Bu iddialara Cevap Versin
banner852

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel: Çiğdem Karaslan Bu iddialara Cevap Versin.

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Twitter’da 986 bin takipçisi olan ve YouTube’da videoları milyonlarca beğeni alan gazeteci Erk Acarer'in Twitter hesabında, Samsun Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile ilgili iddialarını gündeme taşıdı.

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve cezaevine giren boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban ile Bank Asya ve SPK eski Başkanı Ünal Taşkesenlioğlu ile ilgili skandal iddialara Çiğdem Karaaslan'ın ve eşinin de adının karıştığını, Karaaslan'ın bu iddialarla ilgili açıklama yapması gerektiğini söyledi.

Bilindiği gibi, Sedat Peker, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve cezaevine giren eşi Ünsal Ban ile Bank Asya ve SPK eski Başkanı Ünal Taşkesenlioğlu hakkında önemli açıklamalarda bulunmuş video yayınlamış, bu gelişmeler üzerine skandalda adı geçen 2 Saray Danışmanı istifa etmiş, Ünsal Ban tutuklanmıştı.

Gazeteci Berk Acarer, Çiğdem Karaarslan'ın eşinin Ünsal Ban'ın kurduğu Matrix isimli şirketin ortağı olduğunu belirterek, Sedat Peker'in yakın zamanda AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve eşine dair skandalları ortaya çıkaracağını iddia etmişti.

Bu iddiaların belgelenmesi ve iddia sahibinin yalanlanmaması üzerine bir basın açıklaması yapan CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel Çiğdem Karaaslan'ı açıklama yapmaya davet etti.

Türkel Karaaslan'a şu soruları sordu:

1- Eşiniz ile birlikte kurduğunuz Arma Konsept isimli bir firmanız var mı?

2-Firmanızda, Çağatay Kılıç'ın Bakanlığı döneminde firmanıza 11, 2010-2015 yılları arasında da 89 devlet projesini almış ve yapmış olduğunuz, Türkiye'deki Millet Bahçelerini de sizin yapmış olduğunuz iddia ediliyor. Bunlar doğru mu? AKP'de Genel Başkan Yardımcısı olmasaydınız bu işler size verilir miydi?

3-Sizin eşiniz ve kendinize ait lüks Yatınız var mı, bu yatınızda borsa yatırımcılarını gezdirip etkileyerek sizin istediğiniz kağıtlara yatırım yaptırarak borsayı manipüle ettiğiniz, Erk Acarer'in deyimiyle "Keriz Silkelediğiniz" doğru mu?

4-Kardeşiniz üzerinden finans sistemi kurdunuz mu?

5-Kardeşinizin kurduğu firma ile, yurtdışına para kaçırmak isteyen AKP'lilerin paralarının Bitcoin üzerinden Yurtdışına kaçırıldığı iddiaları doğru mu?

6-Eşinizle birlikte Ünsal Ban ve Zehra Taşkesenlioğlu'nu barıştırmak için bir araya getirdiniz mi? Varsa İlişkiniz ticari mi insani mi?

7- İddialarda sözü geçen MATRİKS nedir? MATRİKS’e 500 milyon ila 1 Milyar TL arası para yatırdınız mı?

8-Ünsal Ban'ın kurduğu iddia edilen Matriks şirketinin Genel Kurul listesinde eşiniz Direnç Karaaslan'ın adı geçtiği iddia ediliyor ve ilgili belge yayınlanıyor. Bu belge ve iddia doğru mu? Eşiniz bu şirketin ortağı mı?

İngiltere’de şirket kurup, para akladınız mı?

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu iddiaları derhal “hemen” cevaplamanızı, 21 yıldır size destek veren iktidarda tutan hemşerilerimiz, size oy veren vermeyen Samsunlular adına, kamu vicdanı adına, bu zor günlerde evine ekmek götüremeyen, çocuğuna mahcup olan babalar adına, evinde tenceresi kaynamayan anneler adına talep ediyoruz. dedi

Fatih TÜRKEL

Cumhuriyet Halk Partisi

Samsun İl Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876