Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner798

Çiğdem Karaaslan'ın Berat Kandili mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Berat Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

“İnancımızda çok önemli bir yeri bulunan Kandil geceleri, kulluk bilinciyle Rabb’imizin sonsuz af ve mağfiretine sığındığımız, insanlığın huzuru için ellerimizi semaya kaldırdığımız, rahmet ve merhamet sahibi Yüce Mevla’mıza içtenlikle yöneldiğimiz özel günlerdir. Bizleri böylesine mübarek bir geceye bir kez daha eriştiren, önümüzü aydınlatan kandilin nimetleriyle buluşturan Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükretsek azdır.

İlahi rahmetin yeryüzüne indiği, On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ın müjdecisi Berat Gecesi, manevi duygularımızın doruğa ulaştığı, her birimiz için tefekkür ve bir yenilenme gecesidir. Af ve mağfiretimizin vesilesi Berat Kandili, insanlık için tertemiz ve yeni bir sayfadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslâm âleminin Berat Gecesi’ni en kalbi duygularımla tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, insanlığın huzuruna, kalplerimizin sükûnuna, hayrımıza ve kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Samsunçiğdem Karaaslan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.