Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Çocuğunun gözü önünde darp edildi
banner852

Samsun'un Canik ilçesinde eski eşine sokakta saldıran ve yere düşen kadını defalarca tekmeleyerek darp eden şüphelinin saldırısı çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından yetkililer harekete geçti.

3 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce ayrıldığı E.M. ile buluşmak isteyen İbrahim Zarap, Samsun'un Karşıyaka Mahallesinde eski eşiyle buluştu. Yanlarında 5 yaşındaki kızları da bulunan Zarap, ve E.M. tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Zarap, küçük çocuğun önünde E.M'yi darp etti.

Tepkiler üzerine gözaltına alınan eski koca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hastanede tedavisi edilen bayanın taburcu edildiği sonrasında konuşmaması durumunda tekrar Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876