Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Cumhur İttifakı İstişare Yemeğinde Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR’ın davetiyle düzenlenen toplantıya Ak Parti Samsun Milletvekili Sayın Orhan KIRCALI, Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Hasan ÖZDEMİR, Mhp İlçe Başkanı Sayın Orhan SANCAK, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ali GÜVEN, Büyükşehir ve Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanı,Partilerin Yönetim Kurulu Üyeleri Katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR, "İlçe genelinde birçok çalışmayı aralıksız sürdürüyoruz. Yapılan çalışma ve projelerde ilçenin geleceğini düşünerek, emin adımlar atıyoruz.

Cumhur ittifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma halinde ortak akıl ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Bilge Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ’den aldığımız güç ve inançla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizlere düşen bu birlikteliğin bozulmadan, zarar görmeden devam etmesidir. Alaçamdaki bu birlikteliğimiz tüm Türkiye'ye örnek olur inşallah. Milletvekilimiz Sayın Orhan KIRCALI’ya bizlere desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum,” dedi.

Samsun Milletvekili Sayın Orhan KIRCALI;” Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın “Cumhur İttifakı bir masa başı ittifakı değil gönül mutabakatıdır.” anlayışı ile MHP Genel Başkanı Sayın. Dr. Devlet Bahçeli’nin “Önce Devletim Sonra Partim ve Ben” ilkesiyle çizdiği yolda emin adımlarla yürümeye devam edecek Cumhur İttifakı olarak Büyük ve güçlü Türkiye yolunun kesilmesine rıza göstermeyeceğiz.

Cumhur İttifakı’nın başarısının Türkiye’nin başarısı anlayışından hareketle çalışmaya devam edecek ve inşallah 2023 seçimlerini Cumhur İttifakı'nın yeni bir zaferiyle taçlandıracağız.

Alaçam AK Parti ve MHP teşkilatları olarak birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakından aldığımız güçle ilçemizi daha ileriye götürmek için çalışmaya devam edeceğiz”,dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Özdemir,” İlk gün ki birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakı sahip çıkmaya devam ediyoruz. Biz, Cumhur İttifakı'nı bu ülkenin bekası, birliği ve beraberliği üzerine kurduk. Kimsenin bozmasında izin vermeyeceğiz,” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.