Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza bafrada kaza kurşunu
banner798

Demir altyapı çalışmalarını yerinde inceledi
banner852

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Belediye Evleri Kavşağı’nda devam eden Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi kapsamında yapılan çalışmaları inceledi. Teknik çalışmalar ile çevre düzenlemesi ve altyapı projelerini yerinde takip ederek, ekiplerden son durum ile ilgili bilgi aldı. Samsun’u geleceğe emin adımlarla taşıdıklarını ifade eden Başkan Demir, yapılan her projeyle ilgili adım adım bilgilendirme yaptıklarını dile getirdi.

17 ilçenin tamamında proje ve yatırımlarla ilgili hiç ara vermeden yoğun bir çalışma olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Demir, “İl genelinde iyi niyetle, daha fazla nasıl hizmet götürebiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. Gece gündüz demeden ekiplerimiz canla başla çalışıyor. İl teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, ilçe belediyelerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Mahalle muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Haftanın iki günü halk buluşmaları ile vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek yerinde müdahale ediyoruz. Samsun’u 2023 yılına en iyi, en modern şekilde projelerimizle birlikte taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Demir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876