Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Demircan ; Ak Parti 76. Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuştu
  Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle tanışıyor ve bununla yoluna devam edecek. Bu, Türkiye'nin daha güçlü, daha hızlı yol almasını sağlayacak." dedi.

Demircan, partisince Samsun Büyükşehir Sanat Merkezi'nde düzenlenen 76. Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, millete hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Türkiye'nin 24 Haziran'da erken seçim yaşadığını anımsatan Demircan, milletin seçim kararını bir yıl önce, 16 Nisan 2017'de verdiğini belirtti.

Bakan Demircan, seçimin neticelerinin millete hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak "Türkiye 16 yıllık AK Parti iktidarıyla zihniyetteki değişimi başardı. Sistemdeki dönüşümü de şimdi bu seçimle hayata geçirdi." diye konuştu.

- "Önümüzdeki seçimin çalışmaları şimdiden başlamıştır"

Bundan sonra Türkiye'nin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle tanıştığını ve bununla yoluna devam edeceğini kaydederek şöyle devam etti:

"Bu, Türkiye'nin daha güçlü, daha hızlı yol almasını sağlayacak. Biz şimdi 24 Haziran seçimlerini bir tarafa koyuyoruz. Bu seçimlerde ne yaptık? Neyimiz mükemmel, neyimiz noksan? Bunları değerlendireceğiz. Milletimizin bu konuda bize vermiş olduğu mesajı en iyi şekilde okuyacağız. Bir teşkilat olarak bu okumanın neticesini birlikte hayata geçireceğiz ancak bizim genel değerlendirmemiz nedir? Bir seçim biter aslında öbür seçim başlar. Şimdi süre olarak da önümüzde bir yıldan az bir süre, 9 ayın altında bir süre var. O zaman önümüzdeki seçimin çalışmaları şimdiden başlamıştır. "

Demircan, yerel seçim çalışmalarını teşkilat modellerine uygun şekilde yürüterek başarıya ulaşacaklarını ifade etti.

AK Parti'nin Türkiye ile aynı coğrafyadaki mazlumların gelecek umudunu temsil ettiğini vurgulayan Demircan, bu sorumlulukta çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Toplantıya, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.