Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner798

Demir’den TURMEPA’nın projesine destek

'DÜNYANIN EN İYİSİNİ YAPMALIYIZ!'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) Karadeniz Bölge Koordinatörü Tuncer Üçüncüoğlu öncülüğünde hazırlanan Karadeniz İnovasyon & Kuluçka Merkezi Projesi'yle ilgili olarak, "Samsun'a değer katacak bunun gibi projelere imza atmalıyız. İşte o zaman geleceğe güzel bir şehir bırakabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

SAMSUN'UN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAK
Başkan Mustafa Demir, TURMEPA Karadeniz Bölge Koordinatörlüğü'nü ziyaret ederek Karadeniz İnovasyon & Kuluçka Merkezi Projesi'ni hazırlayan uzmanlardan detaylı bilgi aldı. Yapılan sunumların ardından değerlendirmelerde bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Dijital beceriye sahip bireyler yetiştirmeyi, inavosyon kültürünü ve teknoloji okur-yazarlığını arttırmayı hedefleyen bu proje, Samsun’un gelişimine katkı sağlayacak" dedi.

'DÜNYANIN EN İYİSİ OLMAYA ÇALIŞMALIYIZ'
Samsun’da ortaya konulan ancak bölgeye hitap etmeyen hiçbir projenin hedefine ulaşmayacağını söyleyen Başkan Demir, "Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birinde yaşıyoruz. Onun için böyle bir proje yapıyorsak eğer, bugüne kadar yapılmamış, Samsun’a yakışır bir kalitede, dünyanın en iyisi olması için çalışmalıyız. Sizler bunun için çok güzel bir birliktelik sağlamışsınız. Biz de Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak gereken desteği vereceğiz. Bu enerjinin şehrimize de yansıyacağına inanıyorum. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ŞEHRİN SİLÜETİNİ BOZMAYACAK BİR YER
Projenin sonuçlanması için iş birliği içinde mesai harcayacaklarını da ifade eden Başkan Mustafa Demir, "Projenin daha da genişletilerek Samsun’daki Bilim Merkezi açığını kapatacağını umuyorum. Samsun’un geleceğine uygun, yüz yıllar sonra bile aynı yerinde kalabilecek, şehrin silüetini bozmayacak, aksine değer katacak bir proje olması için en uygun yere konumlandırmalıyız. Bu konuda belediyemiz gereken çalışmayı yapacaktır. Samsun’a değer katacak projelere imza atmalıyız. İşte o zaman geleceğe güzel bir şehir bırakabiliriz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.