Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza bafrada kaza kurşunu
banner798

Demirtaş'a Photoshop Kumpası İddiası
banner852

Millet İttifakı Samsun İlkadım Belediye Başkan Adayı İyi Parti'li Necattin Demirtaş'a şeytanın aklına bile gelemeyecek kumpas hazırlandı.

Samsun'da Millet İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş'a akıllara durgunluk veren kumpas sosyal medya üzerinden yapıldı. Kimin ya da kimlerin yaptırdığı henüz ortaya çıkmazken, Necattin Demirtaş'ı desteklediği iddia edilen sosyal medya hesabının adı photoshop isimli resim düzenleme programıyla silinip, o isme benzer bir isimle İlkadım halkını yanıltmaya çalıştıkları anlaşıldı.

PHOTOSHOP İLE YAPILDI, KİN VE NEFRET SAÇILDI

Samsun'un Gerçekleri isimli sosyal medya hesabının ekran görüntüsünü kopyalayarak resim düzenleme programıyla sahtecilik yapıldığı anlaşılan hesap, belediye çalışanlarını ve İlkadım halkını Millet İttifakı Adayı Necattin Demirtaş'a karşı kışkırttığı görüldü.

SAMSUN GERÇEKLERİ DEĞİL, SAMSUN'UN GERÇEKLERİ

Sosyal medya üzerinden binlerce takipçisi bulunan ve gerçek adı SAMSUN'UN GERÇEKLERİ olan sayfa tarafından açıklama yapıldı. SAMSUN'UN GERÇEKLERİ isimli sayfa yöneticisinin yaptığı açıklamada, 'Samsun'un Gerçekleri sayfamızın görselleri koplayanarak samsun gerçekleri adında bizi karalamaya yönelik sayfalara İTİBAR ETMEMENİZİ rica ederiz...' denildi.

DEMİRTAŞ: 'PHOTOSHOP İLE HALKIN GÖNLÜNE GİRİLMEZ'

Konu hakkında Samsun İyi Haber'e konuşan Millet İttifakı Adayı İyi Partili Necattin Demirtaş şöyle dedi: 'Malum seçim sathı mahallindeyiz. Rakiplerimiz de biz de sahadayız. Projeleremizle varız. Herkes projeleriyle olmalı. Sahtecilikle, photoshop ile belediye kazanılmaz, hizmetkar olunmaz, halkın gönlüne girilmez.'

İŞTE O SAHTE HESAP PAYLAŞIMLARI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876