Öne Çıkanlar bafra celtik
banner798

Deveci Atakum`da Kapalı Pazar Yeri Olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İyi Parti'nİn oluşturduğu Millet İttifakının Atakum Belediye Başkan adayı Avukat Cemil Deveci, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler nedeniyle vatandaşlarla bir araya gelmeye devam etti.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP ve İyi Parti'nin ittifak adayı olan Avukat Cemil Deveci, dün Çakırlar Yalı Merkez Camii'nde merhum Dursun Keskin'in Cuma Namazı'nın ardından kılınan cenaze namazına katıldı. Keskin ailesinin acısına ortak olduğunu ifade eden Deveci, merhum Dursun Keskin'in evlatlarına başsağlığı dileyerek, "Sizlerin acısını en derinden hissediyorum" ifadelerinde bulundu. 

ATAKUM'A KAPALI PAZAR YERİ YAPACAĞIM

CHP Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, seçim çalışmalarına Ömürevleri Pazar esnafı ve vatandaşları gezdi. Poşetlerin para ile satılmasının altında iktidara yakın bazı kesimlerin maddi kazanç kazanması yattığını ifade eden Deveci, pazarda alışveriş yapan vatandaşlara pazar torbası dağıttı. CHP ve İyi Partili kadın üyeler ile birlikte pazar torbası dağıtan Deveci, pazar esnafının en büyük zoruluğunun soğuklarda satış yapmak için tezgah açmasına dikkat çekti. Atakum Belediye Başkan adayı Av. Cemil Deveci, "İnşallah önümüzdeki seçimlerde sizlerin desteği ile Belediye Başkanı seçilirsem size kapalı pazar yeri yapımına hemen başlayacağım. Burada hem sizler hemde alışveriş yapan halkımız soğuklarda sıkıntı yaşıyor. Bunları çok iyi bilen bir kardeşinizim. Size sözüm olsun ki, kapalı pazar yeriniz olacak" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.