Öne Çıkanlar bafra Veysel Eroğlu
banner798

Deveci'den Belediye Personeline Mesaj Var
banner852

DEVECİ'DEN BELEDİYE PERSONELİNE MESAJ VAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Av. Cemi Deveci’den beklenen müjdeli haber geldi. Katıldığı bir mahalle toplantısında gelen bir soruyu yanıtlayan Deveci, ” Atakum Belediyesi’nde çalışan personelin içi rahat olsun. Ben Belediye Başkanı olduğumda işini ahlakıyla ve layıkıyla yapan kimse işinden olmayacak.” dedi.

İŞİNİ DOĞRU YAPANIN GÖNLÜ FERAH OLSUN

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, birçok belediye personelinin kafasında soru işareti bırakan konuya açıklık getirdi. Taflan Mahallesi’nde katıldığı bir toplantıda, mahallelilerden gelen bir soruya yanıt verirken, “Son zamanlarda kulağıma gelen duyumlar ve duyduğum rahatsızlık dolayısı ile şunu belirtmek istiyorum. Ben Belediye Başkanı oldum hadi diğer parti mensubu olan arkadaşlar gitsin, benim adayı olduğum partililer gelsin, yattığı yerden maaşlarını alıp rahatlarına baksınlar, gibi bir olay söz konusu dahi olamaz. Bugün belediye personeli olup, kim elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsa, gönlü ferah olsun. Beni gözünü hırs bürümüş, kindar biri gibi göstermeye çalışan birtakım kişilere buradan sesleniyorum. Ben herkesin Belediye Başkanı olmaya geliyorum. Cemil Deveci ismini bu kadar basit ve kolay söylemlerle karalayamazsınız.” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876