Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Deveci Ve Tekin'e Coşkulu Karşılama

DEVECİ VE TEKİN'E COŞKULU KARŞILAMA

Millet İttifaki İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hayati Tekin ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, Atakum'un Sarayköy Mahallesine ziyarette bulundu. Sarayköylüler Millet İttifakı Adaylarını davul zurna ve meşaleler eşliğinde coşkulu bir şekilde karşıladı.

DEVECİ: ARKAMIZDA HALKIN GÜCÜ VAR

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Atakum'un Sarayköy Mahallesine ziyarette bulunan CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci ve İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılandı. Sarayköylülerin coşkulu karşılaması ve yoğun ilgisi üzerine konuşan Deveci, " Bu güzel karşılama için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaptığınız karşılama kendimi sizlerin gözlerinde ne kadar değerli olduğumu hissettirdi. Sizler yanımızda olduğunuz sürece, bize böyle inandığınız sürece; bizler de görevi aldığımız günden son günümüze kadar bu inançla sizlere hizmet edeceğiz. Arkamızda halkın gücü var. Bu her şeyin üstünde bir güç. Bizlere ve projelerimize inanın. Kimseyi ayırmadan, kimseyi göz ardı etmeden çalışacağız. Sizlere söz veriyorum ben Belediye Başkanı olduğumda hepimiz kazanacağız. " dedi.
 

SORUNLARINIZI ÇOK İYİ BİLİYORUM

Sarayköylü vatandaşların gösterdiği misafirperverlikten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Tekin, "Bu yolda hep beraber yürüyeceğiz. Ben de köy çocuğuyum. Köy halkının sorunlarını çok iyi biliyorum. Sizlerin en büyük sorunu yol, altyapı, kanalizasyon ve anayol. 31 Mart’tan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı olarak en kısa sürede bu sorunları çözeceğim. Çevrenizde ki her yurttaşımıza siz de Hayati Tekin olun ve söz verin. Sizi mahcup etmem. Bugüne kadar verdiğim her sözü yerine getirdim” diye konuştu.

HEDEF 100 YILLIK

Belediye başkanlığı için yeterli deneyime sahip olduğunu ifade eden Tekin, "Belediye başkanı olarak bölge için ne tür projeler hayata geçirileceğini çok iyi biliyorum. Günü kurtarmanın değil, Samsun’un 100 yıllık geleceğini inşa etmenin peşindeyim. Büyükşehir Belediyesi’nin mezbahanesi bile yok. Bunu kuracağım. Et entegre tesisleri kuracağım. Bu projeleri hayata geçirmek için sadece 31 Mart seçimlerini bekliyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.