Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner797

DEVECİ' YE ZERRİN' DEN ŞİİR KİTABI
banner852

Atakum Belediye Başkanı Deveci'ye ZERRİN' den şiir kitabı

Samsun Atakum Belediye Başkanı; Av. Cemil Deveci, 05 Ekim 2021 Salı günü; Atakum 2. Kitap Fuarı' nı beraberindekilerle ziyaret etti.

Cemil Deveci; şair yazar, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay ZERRİN, şair Mevlüt Eşgünoğlu, emekli öğretmen, şair ve bağlama sanatçısı ve besteci İsa Kahraman ile şair İbrahim Coşar' ın yer aldığı; Samsunlu Sanatçılar Derneği ( SASAD)Standı'nda,şair ve yazar Oktay Zerrin' in 2 şiir kitabını alarak destek verdi.

Şair Zerrin de; "3. şiir kitabı Sevgi Güneşi Çocuklar "adlı şiir kitabını, Av. Atakum Belediye Başkanı CemilDeveci' ye hediye etti.

Zerrin ile Deveci; bir süre sohbet ettiler ve günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Ayvacık doğumlu, aslen Bafralı olup 5 yıldır kızının işi nedeniyle Atakum' da ikâmet eden Oktay Zerrin; Başkan Deveci' ye teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Oktay Zerrin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876