Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

Deveci'ye Zihni Şahin Farkı!
banner852

31 Mart yerel seçimleri için tüm belediyeler için anket çalışmaları aralıksız sürüyor.

Atakum'da Zihni Şahin ve Cemil Deveci arasındaki başkanlık yarışı için yapılan son ankette Şahin rakibi Deveci'ye açık ara fark atmış durumda.

Organizasyon Reklam Araştırma (ORA) şirketi Atakum Belediye Başkanlığı telefonla yaptığı anketin Anket sonuçlarını açıkladı. Ankete katılanların yüzde 56.3'ü Cumhur İttifakı adayı Zihni Şahin derken, yüzde 32.3'ü Millet İttifakı adayı Cemil Deveci'ye oy vereceğini belirtti.

Ankete katılanların yüzde 14.1'i kararsız ya da diğer partilere oy vereceği yönünde görüş bildirdi.

DEVECİ YÜZDE 5 ÖNDEYİM DEMİŞTİ

Millet İttifakı adayı Cemil Deveci geçtiğimiz günlerde iş insanlarıyla bir araya geldiği programda, ''Anketlere göre 5 puan kadar öndeyiz. Ama bu rehavete kapılacağımız anlamına gelmiyor. Aksine 5 puan gerideymiş gibi 31 Mart'a kadar tam gaz çalışmaya devam edeceğiz. Atakum'a Mart'ın sonunda baharı getireceğiz'' açıklamasında bulunmuştu.

AK PARTİ ANKETLERİNDE 6 PUANLIK FARK

Cemil Deveci'nin açıklamasının ardından AK Parti tarafından yapılan anketlerde Cumhur İttifakı adayı Zihni Şahin yüzde 46, Millet İttifakı adayı Cemil Deveci ise yüzde 40 oranında çıkmıştı. Kaynak: Cemil Deveci Düşüşte 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876