Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARDAN VALİ ŞAHİN`E ZİYARET
banner852

Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Ulviye DEMİRCİ ve beraberindekiler, Samsun valisi  İbrahim ŞAHİN’i Makamında  ziyaret ettiler.

Ziyarette Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Ulviye DEMİRCİ ve beraberindekiler Vali ŞAHİN’e çiçek takdim etti.

Ziyarette, Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Ulviye DEMİRCİ, 21 Mart Dünya Down Sendromu günü kapsamında ilimizde yapılacak olan etkinliklerle ilgili olarak Vali ŞAHİN’e bilgi vererek, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Vali İbrahim ŞAHİN yaptığı konuşmasında, “Sevgili Çocuklar; Öncelikle sizlerin her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Diğer illerle kıyasladığımızda Samsun’da özel konumu olan yavrularla ilgili çok ciddi mesafe almış durumdayız. Onun için çok şanslı bir kentte olduğumuzu vurgulamak istiyorum. Biliyorsunuz 2017 yılı Samsun için özel bir yıl olacaktır. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları ilimizde yapılacaktır. İlimizde yapılacak olan İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bu güne kadar yapılacak olan en büyük spor organizasyonudur. Özellikle özel durumu olan çocuklarımızın, yavrularımızın ihtiyaçlarını giderme konusunda adımlar atılması gerçekten bizi sevindiriyor. Bu konularda çok iyi mesafeler kat edildi. Sizi yetiştiren, size özen ve itina gösteren alilerinize, öğretmenlerinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizi cani gönülden kucaklıyorum.”dedi.

Ziyaretin sonunda Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Ulviye DEMİRCİ ve beraberindekiler Samsun Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri tarafından yapılan Türk Bayrağı tablosunu Vali İbrahim ŞAHİN’e takdim etti. Vali İbrahim ŞAHİN ise Down Sendromlu çocuklara çeşitli hediyeler vererek, günün anısına hatıra fotografı çektirdi.

Ziyarette ayrıca, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun ESEN ve Özel Eğitim Okul Müdürü Namık ALKAN'da hazır bulundu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876