Öne Çıkanlar Samsun master
banner798

DÜNYA ALPAGU ŞAMPİYONASI CANİK’TE
banner852
Canik Belediyesi’nin destekleriyle Dünya Alpagu Şampiyonası 25-26 Ağustos tarihlerinde Canik Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde yapılacak.

16 ÜLKEDEN 300 SPORCU KATILACAK

25, 26 Ağustos tarihlerinde Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezinde gerçekleşecek Dünya Alpagu Şampiyonasına 16 ülkeden 200’ü yabancı, 100’ü türk olmak üzere toplam 300 sporcu katılacak.

FEDERASYONDAN CANİK’E TEŞEKKÜR

Verdiği desteklerden dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e teşekkür eden Alpagu Kültür ve Sporları Federasyonu Başkanı Osman Yücel,” 2016 yılında yine Canik Belediyesi’nin destekleriyle Alpagu Kültür ve Sporları Federasyonumuzun milli takım seçmelerini 17-18 Aralık’ta Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirmiştik.Bu yıl ise şampiyonayı Canik’te gerçekleştireceğiz. Tarihi türk spor oyunlarımıza verdiği destekten dolayı Canik Belediye Başkanımız Osman Genç beye teşekkür ediyorum” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876