Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner798

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Divan kurulu toplantısı yapıldı!

Toplantıya Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da telekonferans ile katıldı.

Toplantıda konuşan Yalçın, Küresel Salgın döneminde Memur-Sen teşkilatları olarak yüklendikleri görevler hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı, vefa destek gruplarının başarılarının hiçde küçümsenmeyecek bir derecede olduğunu söyledi.

Emeğin ve emekçinin tüm dünyada aynı olduğu, her ne kadar dil, din ve ten rengi farklılığı olsada, ter renginin bir olduğu da sözlerine ekleyen Yalçın, gözyaşı rengininde bir olduğu ve bu nedenle Memur-Sen Konfederasyonunun tüm kolları ile mazlumlarının yanında olduğunun altını çizdi.

Daha sonra söz alan Eğitim Bir Sen Samsun 2 No’lu Şube Başkanı Tevfik Yılmaz Demir, özellikle Üniversitelerde görevli üyelerin sorunları üzerine kısa bir brifing verip, adeta üniversitelerde kangrene dönen Açık Öğretim sınavlarında İdari personelin görev alamaması, Yardımcı Hizmetli Personellerin sorunları ve Görevde Yükselme sınavları hakkında bir çalışma talep etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.