Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Emine Ayhan'dan üzücü haber geldi

7 Temmuz 2022 Perşembe günü Samsun'un Çarşamba ilçesinde kaybolan 10 yaşındaki engelli Emine Nur Ayhan’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Kayıp ihbarının geldiği andan itibaren başlayan arama-kurtarma çalışmalarının AFAD, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli tarafından aralıksız sürdürüldüğünü, Yeşilırmak Havzası boyunca hava destekli yürütülen çalışmaların bugün de devam etmişti.

13 gündür kayıp olan Emine Aydın'ı bulmak için 20 araç, 5 bot, 3 arama köpeği, AFAD Arama Tırı ve 83 personelin katılımıyla arama çalışmaları netice verdi.

Kadavra köpeğinin aldığı koku neticesinde Emine Nur Ayhan'ın cansız bedenine Kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulundu.

Emine Ayhan'ın cansız cesedi polis botuyla karaya çıkartılarak tabuta konulduktan sonra cenaze aracına nakledilip otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
Emine Ayhançarşamba
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.