Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

"En büyük değer gönüllere girmek"
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Karadeniz Bölge Sorumlusu ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Anneler Parkı, Ağabali ve Kulaca Caddesi'nde esnaf ziyaretleri yapan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşlar ile esnafla sohbet etti, hal ve hatırlarını sordu. Programında Samsun'un en eski esnafları, gençlik ve çocukluk yıllarından hatırladığı, bildiği işyerlerine de uğrayan Yılmaz, işyeri sahipleriyle eski günleri yad etti.

"BAĞ GÖNÜLDEN GÖNÜLE UZANDI"

"Samsunlu esnaflarımızı ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorduk. Güzel insanlarımızın sıcaklığı, misafirperverliği, gönülden sohbetleri yüreğimizi ısıttı" diyen Yılmaz, "Eski dostları görmek, eski günleri anmak ise bizleri çok mutlu etti. Çocukluğum, gençliğim hayatım hep Samsun'da geçti. Samsun benim bir parçam. Her bir noktasında, her bir yerinde güzel anılarım, dostluklarım var. Esnafımızla, halkımızla çok güzel bir bağ kurduk. Bu bağ gönülden gönüle uzandı. Birbirimizi görünce yüreğimiz ısınıyor, yüzümüz tebessüm ediyor. Ne mutlu ki bize, halkımızla çok güzel ilişkiler kurabilmişiz. Bizim insanımızın yüreğinden gelen o samimi sıcaklık, sevgi, güven bizi daha çok çalışmaya teşvik ediyor." dedi.

"HALKIMIZLA HER ZAMAN İÇ İÇEYİZ"

AK Parti'nin temel prensibinin halkla iç içe olmak olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bizler halktan kopuk olamayız. Halkımız nerede biz oradayız. Bunu kendimize her zaman birinci prensip olarak edindik. Gönlümüzün odak noktası, büyük bağ kurduğumuz vatandaşlarımızla. AK Parti'nin başarı sırrını anlamak isteyen sadece halkımızın gönlüne bakması yeterli. Biz gönülden birbirimize bağlıyız. Tabi gönül kazanmak, gönüllere girmek en zor iş. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gönül işinin mimarıdır. Halkımızla bu zamana kadar el ele olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Yusuf Ziya Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.