Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

Erdoğan, İlçe Başkanlarını aday yapıyoruz
banner852
ERDOĞAN İLÇE BAŞKANLARINI ADAY YAPIYORUZ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sakarya'daki 15 ilçe belediye başkan adayını açıkladı.AK Parti, eski il başkanı ile 3 ilçe başkanını aday çıkardı.

İL BAŞKANI VE İLÇE BAŞKANLARI ADAY OLDU

AK Parti, eski il başkanı Fevzi Kılıç'ı, eski Hendek ilçe başkanı Ali Kemal Sofu'yu, eski Karasu ilçe başkanı İshak Sarı'yı ve eski Kaynarca ilçe başkanı Murat Kefli'yi, belediye başkan adayı olarak gösterdi.

AĞIRLIKLI OLARAK İLÇE BAŞKANLARININ ADAY OLDUĞU DÖNEMİ YAŞIYORUZ

İsimleri açıkladıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan sözlerine;”Ağırlıklı olarak İlçe Başkanlarımızın Belediye Başkan adayı olduğu bir dönemi yaşıyoruz.Buda bir şeyi gösteriyor.Partimizde Hamdolsun Emek verenler, emeğinin karşılığını vakti saati geldiğinde alıyor.Demek ki, Belediye Başkanı da olabiliyorlar ,Milletvekili de olabiliyor.Buda tabi tabana dayalı bir siyasetin nedenli önemli olduğu göstermesi bakımından Büyük önem arz ediyor.” Dedi.

BAFRA`NIN ADAYI YURDUSEVEN Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan sözlerine göre ,iki dönem ilçe başkanlığı yapmış olan Yurduseven`nin Bafra Belediye Başkan Adayı olması Kesin gözüyle bakılıyor. Siyasi kulisler partinin her kademesinde görev yapmış olan Tuncay Yurduseven ile tabana dayalı siyaseti Bafra`da yürütecek tek aday olarak görüyorlar.

Samsun Bölgesinde Yapılan Anketlerde Manipüle iddiaları yaşanan Samsun ve ilçelerinde Ak Parti Tabanın sesine göre hareket edileceği de siyasi kulislerde konuşuluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, 19 Ocak Cumartesi günü aday tanıtımı yapacak.

Adayların netliği 17 Ocak Perşembe günü Adaya tebliğ edilmesi de bekleniyor.


19 Ocak’ta Hep birlikte göreceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876