Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Erdoğan özel talimat verdi
banner852

Twitter'da Kabaş'la ilgili açılan etiketle atılan 380 bin tweet'in de değerlendirildiği toplantıda Erdoğan'ın kurmaylarına "Gündem belirleme konusunda güzel bir ivme yakaladık. Bunu devam ettirelim" dediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MYK toplantısında gündeme dair konular ele alındı. Cumhurbaşkanına hakaret suçundan tutuklanan Sedef Kabaş'la ilgili sosyal medyadan atılan tweet'ler de masaya yatırıldı.

"GÜNDEM BELİRLEMEDE GÜZEL BİR İVME YAKALADIK"

Twitter'dan Kabaş'la ilgili açılan etiketle 380 bin tweet atıldığı ve bu tweet'lerin 18 milyon kez görüntülendiği bilgisi verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söz konusu rakamlarla ilgili "Gündem belirleme konusunda güzel bir ivme yakaladık. Bunu devam ettirelim" ifadelerini kullandığı belirtildi.

"KABAŞ'IN YARGI SÜRECİNİ TAKİP EDİN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrıca kurmaylarına, Sedef Kabaş'la ilgili yürütülen yargı sürecinin takip edilmesi konusunda talimat verdiği kaydedildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN "METAVERSE" TALİMATI

Öte yandan, toplantıda AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri de Metaverse ile ilgili bir sunum yaptı. Sunumda Twitter, Instagram ve Facebook gibi birçok sosyal medyanın yakında bu dünyaya taşınabileceği, kripto paranın da Metaverse ile bağlantılı olduğu aktarıldı.

Parti kurmayları "Gelişmeleri takip etmemiz lazım. Temkinli davranmalıyız. Bu alandaki gelişmelerde öncü de olmamız gerekiyor. Ancak, bizim burada yapacağımız her şey o dünyanın ticarileşmiş kısmını meşrulaştırmaya dönük de olabilir. Ona da dikkat etmemiz gerekiyor" değerlendirmesini yaptı.

"HASSAS BİR KONU, İYİ VE TİTİZ BİR ÇALIŞMA YAPIN"

Türkiye gazetesinin haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Metaverse ile ilgili "Hassas bir konu. İyi ve titiz bir çalışma yapın. Konuyla ilgili alanında uzman isimlerin katıldığı bir çalıştay düzenleyin" dediği öğrenildi.

AKSU'NUN ŞARKI SÖZLERİ DE TOPLANTIDA KONUŞULDU

Öte yandan, sanatçı Sezen Aksu'nun 5 yıl önce yazdığı ve tepki toplayan şarkı sözleri hakkında yapılan açıklamalar da toplantının diğer gündem başlığı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876