Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

Erdoğan Samsun'a geliyor
banner852
Gönül Belediyeciliğinin Mimarı AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun'a geliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, Tevazu, Samimiyet ve Gayretle; "AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun sevgisini bütün hemşehrilerimiz zaten biliyor. Cumhurbaşkanımıza gönülden bağlı olan Samsunlu hemşehrilerimiz de Sayın Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde ağırlayacağına olan inancım tamdır" dedi.

19 Ocak Cumartesi günü Samsun'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak. İl Başkanı Av. Ersan Aksu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'da en iyi şekilde ağırlanacağını belirttiği açıklamasında, "Samsun, her zaman liderimize sahip çıkmıştır. Hemşehrilerimizin genel başkanımıza karşı sevgileri daima en üst noktada olmuştur. Geçtiğimiz cuma günü liderimizin yakın zamanda Samsun'a gelebileceğini ve ilçe belediye başkan adaylarımızı bizzat kendisinin açıklayabileceğini ifade etmiştim. O günden sonra Samsun'da müthiş bir sevinç ve heyecan oluştu. 19 Ocak'ta Samsun tarihi günlerinden birini yaşayacak. İl Başkanlığı olarak bizler gerekli hazırlıklara başladık. Kendisini Samsun’a yakışır şekilde ağırlayacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876