Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Erhan Usta Bakan Soyluya Sordu
banner852

SAMSUNLULARI VE SAMSUNSPOR’A GÖNÜL VERENLERİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR

Usta, “TFF 1. Lig’in 33. haftasında oynanan müsabakalarda yaşanan bir takım haksızlıklar Samsunluları ve Samsunspor’a gönül verenleri derinden üzmüştür. Ligde son haftaya yaklaşılırken puanları eşit olan ve ilk üç sırada yer alan Yılport Samsunspor, Adana Demirspor ve Giresunspor’un maçları 1 Mayıs tarihinde oynanmıştır.” dedi.

SAMSUNSPOR DEZAVANTAJLI DURUMA DÜŞMÜŞTÜR

Usta sözlerine devamla, “Adana Demirspor ve Giresunspor’un maçları öncesi stad dışında; maç esnasında da tribünlerde oluşan kalabalık, tam kapanma kurallarının dışına çıkıldığının en açık örneklerinden birisidir.

Yılport Samsunspor belirtilen koşulların tümüne harfiyen uyduğu için rakipleri karşısında dezavantajlı duruma düşmüştür.” diye ekledi.

İşte Usta’nın önergesinde sorduğu sorular:

1 Mayıs günü Adana’da oynanan Adana Demirspor - Balıkesirspor müsabakasında kaç kişiye kısıtlamayı deldiği için ceza yazılmıştır?

Giresun’da oynanan Giresunspor - Akhisar Bld müsabakasında kaç kişiye kısıtlamayı deldiği için ceza yazılmıştır?

Her iki maçta da ev sahipliği yapan kulüplere, kısıtlamanın delinmesine göz yumdukları için nasıl bir cezai işlem uygulanmıştır?

Gerekli önlemleri almayan ve ceza yazılmadıysa da buna göz yuman idareciler hakkında soruşturma başlatılmış mıdır?

Tüm bu gelişmelerin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun vereceği cevap merak konusu…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876