Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Erhan Usta'dan çarpıcı açıklamalar!
banner852
Erhan Usta, twitter hesabından flaş açıklamalarda bulundu. Usta, partisinin sn yıllardaki oy oranlarından, ekonomik krizden bahsederken, AK Parti İl Başkanı Hakan Karadumanı'da eleştirdi. Usta'nın, ''Kimse MHP’yi aşağılayacak, MHP ile dalga geçecek kudrette değildir! Milliyetçi-Ülkücü Hareketi, kimseye ezdirecek değiliz! Samsun’da Milliyetçi-Ülkücü Hareketin hakkını savundum! Kesilir belki, ama çekmeye gelmez boynum!'' sözleri dikkat çekti

işte o tweetler,

''2002, 2007, 2011 yılları genel seçim sonuçlarına göre, MHP’nin Samsun’da almış olduğu oy oranı, Türkiye genelinin altındayken; Haziran 2015 ve Kasım 2015 Seçimlerin sırasıyla 1,6 ve 0,6 puan; 24 Haziran 2018 seçimlerinde ise 5,1 puan Türkiye genelinin üstünde gerçekleşmiştir.

2009 ve 2014 yıllarında gerçekleştirilen yerel seçim sonuçlarına göre, MHP’nin Samsun’da almış olduğu oy oranı, büyükşehirde Türkiye Genelinin yaklaşık 8 puan üstünde, ilçelerdeyse Türkiye Genelinin yaklaşık 13 puan üstünde gerçekleşmiştir.

Ekonominin gidişatı da seçim sonuçları üzerinde çok etkilidir. 2009 kriz yılında bile 87,4 olan Ekonomik Güven Endeksinin 2018 yılı Aralık ayında 75,2’e düştüğü, ekonominin kötüleştiği düşünülürse, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, MHP avantajlı, AKP dezavantajlıdır.

Demek ki bunlar, görülmemekte ve bilmemektedir! MHP'ye olan bu teveccüh neden aşağılanmakta ve alaycı bir şekilde davranılmaktadır! Samsun’da ittifakı zedeleyen "Buna, ancak gülerim…" diyen AKP İl Başkanı değil midir?

Samsun’da ittifakı dinamitleyen, “AK Parti olarak, ittifaka ihtiyacı olan bir il değiliz” diyen değil midir?

Kimse MHP’yi aşağılayacak, MHP ile dalga geçecek kudrette değildir! Milliyetçi-Ülkücü Hareketi, kimseye ezdirecek değiliz! Samsun’da Milliyetçi-Ülkücü Hareketin hakkını savundum! Kesilir belki, ama çekmeye gelmez boynum!''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876