Öne Çıkanlar CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza CİNSEL SALDIRI
banner797

Erhan Usta, Ertuğrul Sağlam'ı Ziyaret Etti
banner852

Usta, son 8 lig maçını da galibiyetlerle tamamlayan ve 7 puan farkla lider konumunda olan Samsunspor’un bu başarısından bütün Samsunluların gurur duyduğunu dile getirdi. Rehavete kapılmadan galibiyet serisinin devam edeceğine inancının tam olduğunu belirten Usta, son durum itibarıyla Samsunspor’un, Türkiye profesyonel liglerinde, 9 golle en az gol yiyen, 1 mağlubiyetle en az mağlup olan, 61 puanla en çok puan toplayan, 19 galibiyetle en çok galip gelen ve 47 averajla en yüksek averaja sahip takım olduğunu ve Türk Futboluna damga vurduğunu belirtti.

Usta, Samsunspor’un bu sezonu şampiyon olarak tamamlayarak Süper Lig yolunda bir basamak daha atlayacağını ve seneye de 1.Lig şampiyonu olarak hakkettiği ve özlemini duyduğu Süper Ligde yer alacağını vurguladı.

Ertuğrul Sağlam’dan üzerinde isminin yazılı olduğu 55 numaralı Samsunspor formasını ve atkısını hediye alan USTA, teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876