Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yaban keçisi
banner798

Erhan Usta Mezun Olduğu Okulda Ders Verdi

Meslek tanıtım programları kapsamında Havza İmam Hatip lisesi ve Havza Fen Lisesinin daveti üzerine son sınıf öğrencileri ile bir araya gelen Samsun MHP milletvekili Erhan Usta öğrencilere kalan son iki ayı iyi değerlendirmeleri konusunda öğütte bulundu.

İlk olarak Havza Fen lisesinde hazırlanan programa katıldı, Usta burada öğrencilere bürokraside ve okul hayatında yaşadığı olayları anlattı. Erhan Usta; "Başarmanın yolu çok çalışmaktan geçer, öğrenci arkadaşlarımıza tavsiyem yakalaşan sınavlar öncesi çok çalışmaları yapılan bir doğru cevap sizleri sıralamada binlerce kişinin önüne geçirir. İdeallerinizi ve yapmak istedikleriniz hedefleri belirleyiniz, son 2 aylık dönemde eksiklerinizi gidermeniz ve bilgilerinizi pekiştirmeniz bu anlamda faydalı olacaktır" dedi.

Daha Sonra mezun olduğu Havza İmam Hatip lisesinde hazırlanan programa katılan Usta burada okulun geçmişten günümüze hazırlanan fotoğraf albümünü inceledi. Daha sonra ise İmam Hatip Lisesi Son sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek İmam Hatiplilik bilinci ve meslek tanıtım programı kapsamında bilgiler verdi.






 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.