Öne Çıkanlar Samsun master
banner867

Erhan Usta seçim pusulasına isyan etti
banner852

Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, YSK tarafından açıklanan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Siyasi Partiler ve Bağımsız Adaylar Oy Pusulası’na isyan etti.

Usta sosyal medya hesabından oy pusulasının resminin paylaşarak yaptığı açıklamada,

“Kıymetli Hemşehrilerim,

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Siyasi Partiler ve Bağımsız Adaylar Oy Pusulasının (Beyaz Pusula) en sonunda yer almaktayım. Tek bağımsız aday benim. Fakat oy pusulasında siyasi partilerin her birine bir tam sütun ayrılırken, tek bağımsız aday olmama rağmen bana yarım sütun ayrılmış durumdadır.

Bu nedenle oyunuzu kullanırken mühürü en sondaki sütunun üst bölümdeki daire içine vurmanız önem arz etmektedir. Alt tarafa vurulan mühürler geçersiz sayılacaktır.

Her alanda olduğu gibi oy pusulasında da haksızlık var ama yılmayacağız, yıkılmayacağız!

Diyorum ki:
Pusulanın sonundayız, ama Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan itibaren Samsun’un başında olacağız! Kazanacağız! Birlikte başaracağız!” ifadelerine yer Verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876