Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Ersan Aksu Cumhuriyet Bayramını kutladı

"Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü kutlu olsun" diyerek sözlerine başlayan Başkan Aksu, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi; "Şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan gurur günümüzü hem Samsun hem de dünyanın dört bir yanında millet olarak hep birlikte büyük sevinç içerisinde kutluyoruz. Geçmişten günümüze tarihi boyunca büyük destanlar yazan milletimiz, bundan 100 yıl önce de tek yürek olarak istiklal ve istikbal mücadelesini ortaya koymuş ve Gazi Mustafa Kemal önderliğinde Cumhuriyetimizi kurmuştur. Tarihinden aldığı inanç ve ruhla bugün de tüm sinsi tuzakları, saldırıları ve darbe girişimlerini püskürterek yoluna devam eden milletimiz birlik, beraberlik ve kardeşlik dayanışması içinde Cumhuriyetimizin  100. yılına, 2023'e emin adımlarla ilerliyor. 

Pek çok alanda yapılan atılımlar ve hayata geçirilen projelerle Türkiye, gücüne güç katmaya, büyük hedefleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Savunma sanayi ve milli teknoloji hamlemizdeki yerli ve milli üretim atılımlarımız başta olmak üzere ülkemize kazandırdığımız devasa eserlerle kalkınma hamlemizde hız kesmeden güçlü şekilde ilerliyoruz. Mavi Vatan'da haklarımızı koruyoruz. Karadeniz'de bulunan doğalgazı inşallah 2023'te milletimizin hizmetine sunacağız. Yerli ve milli otomobilimiz TOOG yollarda olacak. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi inşallah bu yüzyıl Türkiye Yüzyılı olarak tarihe geçeçecektir. Milletimizin hayalleri, asırlık projeler bir bir gerçekleşecektir. Türkiye'yi daha da büyütmek, daha da büyük hedeflerine ulaştırmak, daha da güçlü ülke konumuna getirebilmek için 85 milyon birlik ve beraberlik içerisinde tüm enerjimizi, gayretimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında her anlamda çok daha güçlü şekilde yolumuza devam edeceğiz. 

Bu düşüncelerle başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız, bayrağımız, ezanımız ve milletimiz için gözünü kırpmadan şehadete koşan tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyorum. Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, ebediyete irtihal edenlere rahmet diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
Ersan AksuAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.