Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

Fatih Türkel Adaylığını açıkladı

CHP İlkadım eski Başkanı Fatih Türkel, CHP İl Başkanlığı  binasında partililerinde katıldığı toplantıda İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan Türkel, partililere seslendiği konuşmasında “Yoğun hava muhalefeti nedeniyle yanımızda olamayan arkadaşlarımız var. Gönüllerimiz o arkadaşlarımız ile birlikte. Partimiz için yıllarca emek verdik. Her kademede hizmet ve görev aşkıyla çalıştık. Çalışmaya da devam edeceğim. CHP’nin ilelebet önderi ve lideri Mustafa kemal Atatürk’tür. Sarı saçlının liderliğinde iktidara yürümek için Samsun’dan İl Başkanlığı adaylığımı açıklıyorum. 14.700 üyesi ile Karadeniz’in en büyük teşkilatının olduğu Samsun’dan iktidara yürümeyi taahhüt ediyorum” dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLA

Anahtar Kelimeler:
ChpFatih Türkel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.