Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Fatih Türkel İhmali olanlar affedildi
banner852

2012 yılında Samsun'da yaşanan büyük sel felaketinde 11 kişi hayatını kaybetmiş sonrasında açılan dava 11 yıl sonra sonuçlandı.

Ne acı ki mahkeme kusurlu kimseyi bulamadı. Canik'te derenin yatağını değiştirip rant alanı yaratanlara göz yuman DSİ yetkilileri suçlu bulunmadı.

Dere yatağına inşaat izni veren Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri suçlu bulunmadı.

Dere yatağına inşaat yapan TOKİ yetkilileri suçlu bulunmadı. -1 koduna oturma izni verip 11 vatandaşımızı su altında kalıp ölmesine sebep olan belediye yetkilileri suçlu bulunmadı. Derenin üstü kapatılarak beton dökülerek AVM yapılmasına izin veren imza atan onay veren Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkanları, Çevre Şehircilik Müdürleri suçlu bulunmadı.

Trilyonlarca lira zarara uğrayıp evleri suları altında kalıp ve devletten 3.30 para yardımıyla susturulan garibanların hesabını kimse vermedi.

Bir tek suçlu vardı yokluktan ve yoksulluktan ötürü -1 eksi bir kotunda oturmak zorunda kalan parası ancak oralarda oturmaya yeten gariban.

Bir suçlu vardı apartman görevliliği, kapıcılık yapıp yine ölüm çukuru evlere mahkûm bırakılanlardı.

Bir suçlu vardı yokluktan ve yoksulluktan dere kenarlarına bina inşa edip içinde yaşamaya mahkûm edilenlerdi.

Yine bir suçlu vardı Ankara'da dayısı olmayanlar, bürokraside tanıdığı olmayanlar sahipsiz gariban yoksul Samsunlulardı.

Müteahhitler cezadan yırttı, bürokratlar yırttı, siyasetçi yırttı, belediye başkanları meclis üyeleri yırttı lakin gariban Samsunlular kefeni yırtamadı ve bir vatandaşımız hayatını kaybetti.

11 vatandaşımızın hayatını kaybedişinin 11.yılında bu yüz karası kararı verenler verilmesini etki edenler sebep olanlar hepinize yazıklar olsun. Adaletten haktan hukuktan beslenip de hakkı hukuku sömüren siyasete de yazıklar olsun. dedi

Fatih TÜRKEL

CHP Samsun İl Başkanı

Anahtar Kelimeler:
Fatih TürkelSamsunChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876