Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Fatih TÜRKEL sosyal medya paylaşıma açıklama geldi

Atamızın Onur Anıt’ına dün gerçekleşen milli mücadelenin şehri başta Samsun'umuz olmak üzere bütün Türkiye'de infial yaratan hain saldırıya karşı başta il örgütümüz, ilçe başkanlıklarımız, kadın ve gençlik kollarımız olmak üzere Samsun halkı ile birlikte tepkimizi koyduk. Atatürk heykeli önünde Onur nöbetimiz devam etmektedir. Faillerin bir an önce gerekli cezayı alması bu saldırının bireysel bir girişime indirgenmemesi için başta Genel Merkez hukuk büromuz il hukuk komisyonumuz olmak üzere gerekli girişimlerimizi yapmış ve söz konusu haince saldırıyı takip etmekteyiz.

Diğer taraftan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da defaten vurguladığı üzere birileri bu hain saldırıyı kınamak yerine gene trol ordusunu devreye sokmuş, sözde saldırıyı gerçekleştiren hainlerden birisinin CHP İl yönetim kurulu üyemiz olduğu ile ilgili sosyal medya da troller aracılığı ile servis edilmeye başlanmıştır.

Buradan o alçak trollerden medet bekleyenlere vatandaşımızın hemşerilerimizin kafasında soru işareti oluşturmaya çalışanlara bu alçakça girişimi başka mecralara çekmeye çalışanlara sesleniyorum;

Rest okuyorum Cumhuriyet Halk Partisi'nin bırak İl Başkan Yardımcısını Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermiş hiçbir üyesinin böyle bir hainlik aklından bile geçmez. Bu tür hainler olsa olsa bu trol şebekelerinden beslenen bu trolcülük anlayışından nemalanan trollerle vatandaşımızın kafasını bulandırmaya çalışan siyaset anlayışının ürünüdür.

CHP İl Başkanı olarak Samsun ve Türkiye kamuoyuna ilan ediyorum Cumhuriyet Halk Partisi İl örgütünün ne Devrim Barış adında bir üyesi ne de il yönetim kurulu üyesi vardır. Söz konusu bu trol paylaşımları halkımıza gösteriyor ki bu alçakça saldırıdan bu tür trolcülük anlayışından birileri hala nemalanmak peşindedir.

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu milli mücadele'nin bütün yol taşlarını döşemiş ve sonsuza kadar atasına saygıyla ülkesine hizmet etmeye devam edecektir. Bu kapıdan trollere ve trolcülere ekmek çıkmaz gidin ekmeğinizi başka kapıda arayın. dedi

CHP Samsun İl Örgütü Adına

Fatih TÜRKEL

Samsun İl Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.