Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Fuat Köktaş: Çiftçimizin Yanındayız.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Fındık Bölgesi Milletvekillerinden oluşan Fındık Çalışma Grubuyla birlikte, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile düzenlenen toplantıda biraraya geldiklerini belirterek, 2020 yılı hasadı öncesi fiyattan, rekolteye, üreticinin talep ve beklentilerine kadar bir çok konuyu değerlendirdiklerini söyledi.

AK Parti Fındık Bölgesi Milletvekillerinden oluşan Fındık Çalışma Grubu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli başkanlığında 2020 yılı hasadı öncesi üreticinin talep ve beklentilerini değerlendirmek için Ankara'da düzenlenen toplantıda biraraya geldi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "2019 yılı fındık hasadı öncesi yaptığımız toplantı gibi bu yılda Fındık Bölgesi Milletvekilleri olarak Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ile 2020 yılı fındık sezonunu değerlendirmek ve politika oluşturmak, fındık üzerinden yapılan spekülasyonların önüne geçmek adına biraraya geldik.

Bakanımız ile fındık üretimini, rekolteyi ve pazarlamasını konuştuk, kendisi bizlerin fikirlerinden istifade etti. Fındık Çalışma Grubu olarak raporumuzu kendisine sunduk.

Hasat dönemi başlamadan önce fındık fiyatının açıklanması ve fındıkta belirsizliğin ortadan kalkmasını amaçladığımız toplantımız sonrası, Fındık Bölgesi Milletvekilleri olarak sayın Bakanımızla ilerleyen günlerde yine bir araya gelerek görüşmelerde bulunacağız.

Fındık bölgesi milletvekilleri olarak her zaman çözüm odaklı anlayış ile hareket ederek çiftçimizin ve fındık üreticimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunHaberFuat Köktaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.