Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

Fuat Köktaş,30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
banner852

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Anadolu’nun vatanımız olarak yeniden tescili olan Büyük Zafer’in 95. Yıldönümünü, büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.

İstiklal mücadelemizin zaferle tamamlandığı 30 Ağustos 1922'de, vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışan düşmanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile işgalci güçler karşısında verilen destansı mücadelenin büyük zaferi tüm dünyaya ilan edilmiştir.

30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi, aziz milletimizin en zor şartlar karşısında bile her zaman mücadeleden vazgeçmeyeceğini, vatanını, toprağını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruyacağının kanıtlarından biri olarak tarihe geçmiştir.

Bugün de aynı azim ve ruh ile vatanımızın her köşesinde refah ve huzur ikliminin hakim olması, Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılınması ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşımak için var gücümüzle çalışıyor, istiklalimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.
Bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, birliği ve huzuru için canlarını veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. " 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876