Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner798

Gazeteci İbrahim Akkuş’a çirkin saldırı!

Samsun 19 Mayıs Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Nazmi Karaduman, ilçede yaşayan İbrahim Akkuş’u darp ettiği iddia edildi.

ACAR GAZETECİ İLÇENİN SORUNLARINA NEŞTER VURUYOR!

İbrahim Akkuş, daha önce ilçede bulunan balıkçı barınağının eksikleri ile ilgili haber yaptığını, barınağın güvenlik sorunları olduğunu ve 6 yaşındaki bir çocuğun bu nedenlerle denizde boğulduğunu haber yaparak sosyal medya hesabında paylaştı.

OLAY MECLİS TOPLANTISINDA YAŞANDI!

19 Mayıs Belediye meclis toplantısını izlemeye giden haberci İbrahim Akkuş, söz konusu haberde ismi geçen 19 Mayıs Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Nazmi Karaduman ile karşılaştı.

BENİM ADIMI NEDEN KULLANDIN DEDİ VE DARP ETTİ!

19 Mayıs Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Nazmi Karaduman, İbrahim Akkuş’un yapmış olduğu bir haberden ötürü,KARADUMAN, “Neden haberde benim adımı geçirdin?” diye AKKUŞ’A sordu. Bunun üzerine meclis üyesi Nazmi Karaduman, Akkuş’a tokat attığı ve ağır ithamlarda bulundu.

GAZETECİ İBRAHİM AKKUŞ ŞİKAYETÇİ OLDU

Yaşanan bu üzücü olaydan sonra darp edilen İbrahim Akkuş, 19 Mayıs Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Nazmi Karaduman’dan şikayetçi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.