Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

Geleceğe, üretime odaklanmalıyız

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, kent ve ülke ekonomisine katkı sağlayan, istihdam oluşturan, yerli üretimle kalkınma sürecine destek veren sanayi kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Samsun'da ekonomiye katkı veren firmalarla buluşan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 19 Mayıs ilçesi Dereköy balıkçı barınağında balıkçı teknesi ve yat üretimi, bakımı ile onarımı yapan Kolbakır ile Eski Sanayi Sitesi'nde kapı menteşesi ile mobilya aksesuarları üreten Sofuoğlu Metal firmasını ziyaret etti.

"ÜRETİME KATKI SAĞLAYANLARIN YANINDAYIZ"

Her iki firmanın faaliyetleri hakkında bilgi alan ve üretime verdikleri katkı için teşekkür eden Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, her alanda ülkenin güçlü bir üretim ağına ihtiyacı olduğunu, üreten Türkiye yolunda iş insanlarının yanında olduklarını söyledi. Samsun'da üretime, kentin, ülkenin ekonomisine katkı veren firmaların çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Yılmaz, iktisadi kalkınma noktasında hiç bir engelin olmaması için hassas davranıldığının altını çizdi.

"DÜNYANIN PARLAYAN YILDIZI TÜRKİYE'DİR"

Firma ziyaretlerinde istidam, üretim, iktisadi kalkınmada birliktelik sağlamaya çalıştıklarını vurgulayan Yılmaz, "Türkiye'nin, şehirlerimizin geleceği üretim de. Üretmezsek geleceğe emin adımlarla ilerlememizi, kalkınmamızı, gelişmemizi sağlamamız mümkün değil. Özellikle katma değeri yüksek üretim ağlarına yoğunlaşmamız, özellikle dışa bağımlılık noktasında minimun noktasına ulaşmamız şart. Çok şükür, 17 yıl içerisinde üreten Türkiye yolunda büyük hamleler yapıldı. Daha çok üretmek, yeni alanlarda potansiyellerin artırılması için devletimiz tüm imkanlarını seferber ediyor. Üreten iş insanlarımızın hiç bir engelle karşılaşmaması için bir çok destekleme, imkan sunuluyor. Türkiye'nin önü açık, Dünya'nın yeni yıldızı olarak gözler üzerimizde. Dünya'da parlayan, yükselen, güçlenen bir ülke varsa oda Türkiye'dir. Bunu korumak için çok çalışmamız, kısır tartışmalardan uzaklaşıp geleceğimize odaklanmamız, ülkemizde puslu hava oluşturmak isteyenleri ise elimizin tersiyle itmeliyiz." diye konuştu.

Yılmaz, Samsun için güçlü bir iktisadi yapının oluşması için birliktelik vurgusunu da yeniledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.