Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Genç Bafraspor Takımın İskelesini Bozmuyor

Genç Bafraspor hız kesmeden aralıksız iç transfer çalışmalarına geçen sezon takım da olan futbolcularıyla anlaşarak devam ediyor.

İmza Töreninde kısa bir konuşma yapan Genç Bafraspor Kulüp Başkanı: şu ana kadar iç transferde geçen yıl takımızın iskelesini oluşturan Fahrettin Teke(26),Kenan Sağlam(26),Canberk Özdemir(22),Oğuzhan Özdemir, Sefa Ayaz(19) ve Nevzat Yarar'la(20) tekrar anlaşarak takımızda tuttuk.Bu arkadaşlarımızdan sonra geçen sezon takımımız da olan futbolcularımızdan Canberk Özdemir(23),Kurşad Demir(23),Burak Günay(25) ve Sefa Şenocak(21) anlaşarak kadromuz da tuttuk.

Ama henüz iç transferi bitirmiş değiliz diğer arkadaşlarımızla tekrar temasa geçerek anlaşırsak onları da kulübümüzde tutarak iç transferi tamamlayıp son noktayı koyup dış transfer çalışmasına yoğunluk vermek istiyoruz.dedi.

İmza Töreninde Genç Bafraspor Kulüp Başkanı Nail Yaldır,Kulüp Başkan Yardımcısı Koray Varol, Genel Kaptan Erkan İpek, Antrenörler Cemalettin Arslan ve Adnan Günal hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.