Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner798

Genç-Lab Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Atakum Belediyesi Vedat Türkali Kültür Merkezinde gerçekleştirilen genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Dernek Başkan Yardımcılığına seçilen Rıfat KARABAŞ'ın açılış konuşmalarını gerçekleştirerek dernek tanıtım sunumu yapıldı.
Kurula katılan Atakum Belediye Başkanı Cemil DEVECİ' ye mikrofon verildi.

DEVECİ:Milli mücadelenin ilk ateşinin yakıldığı bu şehirde Atatürk'ün gençlerinin sivil toplum alanında da bu kıvılcımı yaktığını ve kısa zamanda Türkiye'de ismi duyulacak bir dernek olacağına inanıyorum.İzlediğimiz dernek tanıtımında güzel konulara ve ilkelere hayran kaldım diyerek dernek kurucu  ve üyelerine teşekkür etti.
Konuşmaya devam eden Gençlik Laboratuvarı Derneği başkanı Doğukan EKİZ "Katılımcılara ve danışma kurulumuza teşekkür ediyorum.Aylar önce planması yaptığımız bu derneğin bugün genel kurulunu yapıyoruz.Samsun'da ve Karadenizde bu alanda çalışan sivil toplum kuruluşlarının olmaması ve mevcut derneklerin biz gençlerin ihtiyaçlarına cevap verememesi bizi bu Derneği açmak durumunda bıraktı.Güzel bir dernek kurduğumuz ve iyi işler başaracağımıza inanıyorum."
diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından yapılan seçimle Doğukan EKİZ dernek başkanlığına Rıfat KARABAŞ, Neşe GÜLER,  Mehmet Akif ÇIPLAK ve Beytullah AKİ başkan yardımcılığına Ayça ÖZDEMİR genel sekreterliğe, Kemal KOÇ sayman üyeliğe oy çokluğuyla seçildi.

Seçimin ardından sırasıyla LÖSAM YK Üyesi Engin SOYDAŞ, AHBAP Samsun Temsilcisi Selma KAN, Avrupa Birliği Gençliği Eğitim Birimi Başkanı Ahmet KALKAN, Beraberiz Danışmanlık Kurucusu Nergis AYDIN UZUN, Neutec Karadeniz Bölge Yöneticisi Ahmet BAYHAN, Karadeniz Yeni Ufuklar Derneği Başkanı Hicran KARADOĞAN KINIK dilek ve temenniler kısmında söz hakkı aldılar.

Kapanışını ardından Dj Erman PALANCIOĞLU sahne alarak gençleri eğlendirdi.

Anahtar Kelimeler:
GençAtakum Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.