Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner798

Genç'ten yeni yıl mesajı
banner852
Başkan Osman Genç, "Yeni yılda da el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır" dedi.

Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Osman Genç, "Yeni bir yıla daha yeni heyecan ve umutlarla girerken, 2023 yılına, yani Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümüne sadece 4 yıl kaldı. Ülke ve şehir olarak 2023, 2053, 2071 hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah millet olarak aynı heyecan ve aynı ruhla, daha çok çalışacak, üreterek ülkemizi ve şehrimizi hedeflerine ulaştıracağımıza inanıyorum" dedi.

'SORUNLARI BİRLİKTE AŞTIK'

Geride kalan 2018 yılının geleceğe ilişkin umutları artıran bir yıl olduğunu da ifade eden Başkan Genç, "Yıl içinde yaşanan sıkıntıları, acı hadiseleri, millet olmanın verdiği güçle ve dirayetle, hep birlikte aştık. Bir olarak, beraber olarak, 81 milyon hep birlikte kardeş olarak; karşımıza çıkan badireler karşısında kenetlendik, kucaklaştık, kardeşlik hukuku içinde sorunların üstesinden geldik. İnşallah bundan sonra da millet olarak, enerjimizi şehrimiz ve ülkemizin daha da kalkınması için kullanacağız" ifadelerini kullandı.

'BİRLİKTE, EL ELE GELECEĞE...'

Başkan Genç, mesajında şunları söyledi: "Toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır. Yeni yılın ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde sevgiye, barışa, dostluğa, birlik, beraberlik ve dayanışmaya vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet ve mutluluk içinde geçmesini gönülden temenni ediyor, tüm hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876