Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Gençlerimizin her zaman yanındayız

Vakıf binasında İl Temsilcisi Mustafa Demir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençlere yönelik her aktivitenin yanında olduklarını ifade eden Yılmaz, vakıf bünyesindeki birimleri gezdi, koordinatörlük çalışmalarını ilgili birim yöneticilerinden dinledi.

TÜGVA'nın Türkiye genelinde başarılı hizmetlere imza attığını ifade eden Yılmaz, gençlerin eğitim ve sosyal hayatlarına, maneviyatlarına sağladıkları katkı için vakıf yöneticilerine teşekkür etti.

"Gençler bizim umudumuz, geleceğiz" diyen Yılmaz, "AK Parti olarak her zaman gençlerimizi baş tacı olarak gördük. Onlar bizim umudumuz, ülkemizin teminatlarıdır. Her açıdan tam donanımlı bireyler olarak yetişmeleri için devletimiz tüm imkanlarıyla yanlarında. Bu doğrultuda sivil toplum kuruluşlarımızda sürece katkılar sağlıyor. TÜGVA, önemli bir misyonu yüklenerek tek odakları olan gençlerimizin her bir süreçlerinde ailelerle de işbirliği sağlayarak destek oluyor. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.

TÜGVA İl Temsilcisi Mustafa Demir ise Milletvekili Yılmaz'a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.