Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Gönüllerin Başkanı Zihni Şahin Rekor Kırdı

Facebook,twitter,instagram,youtube internet siteleri siyasilerin kullandığı sosyal medya alanları ve iletişim kanallarıdır

.Siyasilerin yanında sanatçılarisporcular,firmalar,genç,yaşlı bay,bayan herkez bu mecralarda yer alıyor.

Kimileri reklamını,kimileri algılarını paylaşıyor.Yani kendi piarlarını yapıyorlar.Bununla birlikte toplumsal duyarlılık,farkındalık tanıtımlar gibi faydalarıda paylaşımlarına ekleyenler var. Bunlardan biride insanların ''Gönüllerin Başkanı'', ''Samsun'un Onursal Başkanı'', ''2023'ün Milletvekili'' veya ''2024'ün Büyükşehir Belediye Başkanı'' gibi nitelendrmeler yaptığı Bafra ve Samsun büyükşehir eski başkanı Zihn Şahin olarak ortaya çıkıyor.

Zihni Şahin bazı siyasiler gibi makam gitti deyip halktan kopmadı.Halkın içinde ,sosyal faaliyetler içerisinde oldu.Sosyal medyasını hiç aksatmadı.Beyefendi ve mütevazi kişiliğini sürdürdü. Zihni Şahin sosyal medyasında toplumsal katkı,destek,duyarlılık ve farkındalık içeren paylaşımlarına bir yenisini ekleyerek Samsunun'un 17 ilçesini tanıttı.10 gün süren bu tanıtımlar rekor kırdı.

Paylaşımları 322.756 kişiye erişti,12.496 beğeni aldı.567 paylaşım yapıldı.Ayrıca son 28 günde ise paylaşımları 710.016 kişiye erişerek büyük bir rekora imza attı. Verileri tarafımıza istatistik erişimi sağlanarak incelememize ve haberimize katkı için açan Samsun ve ilçelerini tanıtan Zihni Şahin Beye teşekkür ederiz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut 4 yıl önce

Sponsorlu bende yaparım....