Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti Emirliğİ
banner797

Güleroğlu Hızlı Başladı

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep GÜLEROĞLU 18 Temmuz’da yaptığı İl Başkan Adaylığı basın açıklamasının hemen ardından 9 Ağustos’da yapılacak olan İl Kongresi için Alaçam ve Yakakent İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek adaylık çalışmalarına başladı. İlçe yöneticilerinin ve il delegelerinin bulunduğu toplantıda GÜLEROĞLU,

“Partime ve güzel Samsun’umuza hizmet edebilmek için bu göreve yeniden talip oldum. Hep birlikte gördük ki Türk siyasetinde zorlu süreci birlikte atlattık. Atanmış İl Başkanı olarak görev yaptığım 2 yıla yakın bir sürede, 17 ilçemizin tamamıyla istişare ederek İYİ Parti’yi, üyelerimizi ve partimize teveccüh eden vatandaşlarımızı en iyi şekilde temsil ettik.

Görev yaptığımız süre içerisinde bütün ilçe başkanlarımız ile koordineli olarak çalışarak, Samsun’da, İYİ Parti olarak milletvekili genel seçimlerinde milletvekili çıkartmış, Türkiye’nin 54 ilinden daha büyük nüfusa sahip olan bir ilçe belediyesini kazanmış ve Samsun genelinde 55 belediye meclis üyeliğini kazanmış bir teşkilatız. Partimizin kuruluşundan sonra kısa bir süre içerisinde seçime girmiş olmamıza rağmen, yaptığımız çalışmalarımızla, teşkilatlanmamızı tamamlayarak yüzde 100’e yakın bir oranda sandık güvenliğini sağlamış bir partiyiz.

Bu başarılarımız İYİ Parti ailesine gönül veren cesur arkadaşlarımızla birlikte devam ederek Samsun’da daha güçlü bir İYİ Parti olacağından hiç şüphemiz yoktur. Samsun’umuzla ilgili hayal ve hedeflerimiz var. Bu cesur güç Allah’ın izniyle çok kısa sürede yerelde ve genelde iktidar olacaktır.

Kongreler, kaybedenin olmadığı bir bayrak yarışı olup, bizler için mücadelenin başlangıç noktasıdır.

Yapılacak il kongresinde yarışacak olan 5 adayımızın da partimiz için çalışacağına ve partimizin büyümesi için mücadele edeceğinden endişem yoktur. Kongre sonrasında seçilecek olan il başkanının, 17 ilçenin tamamının ve il başkanlığının tüm kademelerinin birlik ve beraberlik içinde çalışarak, 3 yıllık bir parti olmamıza rağmen 5.000’den fazla olan üye sayımızı katlayarak partimizi iktidar yapacağımızdan şüphemiz yoktur.

Kongreden sonra yapacağımız tüm çalışmaları ilçe yöneticilerimiz ve delegelerimizle paylaşacağız. Liyakatın esas olduğu, sistemli bir teşkilat kurup fırsat eşitliğini sağlayacağız. Daha çok sahada yer alarak bilim, teknoloji, ekonomi ve sosyal-kültürel yaşama dair projelerimizi hayata geçireceğiz. 17 ilçemizin tamamında yapacağımız temaslarla projelerimizi tüm Samsun'a yayacağız. Bizler siyasetin nimetlerini değil, külfetlerine talibiz. Partimizin siyasi üretimini genişleterek, parti içi işleyiş ve demokrasi taleplerini yerine getirmek genel prensibimiz olacak. Ayrımsız, yabancısız, biri veya diğeri diye bahsedilmeyen birbirini önemli ve değerli kılan bir yaklaşımı benimseyeceğiz. Farklılıklarımızı zenginliğimiz kılıp, ortak değerlerimizi yüceltirsek ve hepsinden önemlisi birbirimizi sever ve sayarsak heyecanımız daha da artacaktır. Bizim teşkilatçılık anlayışımızda liyakat ve hakkaniyet esas olacaktır.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.