Öne Çıkanlar Haluk Bülbül Doluluk oranı
banner798

Güleroğlu iddialı konuştu

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Hayati Tekin ile 31 Mart'ta İYİ Parti bayrağını Büyükşehir’e dikeceklerini söyledi.

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'nde yapılan değerlendirmeler sonucu Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Hayati Tekin'in, Samsun'a hayırlı olmasını diledi. 

DEĞERLİ BİR SİYASETÇİ

Tekin'in değerli bir siyasetçi olduğunu kaydeden Güleroğlu, "Büyükşehir'de birbirinden değerli 6 başkan adayımız vardı. Genel merkezimiz, Samsun kamuoyundan edindikleri bilgi ve yaptıkları anketler sonucu Hayati Tekin'i Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirledi. Hayati Tekin, yılarca Samsun'da belediye başkanlığı yapmış değerli bir siyasetçidir. Tekin'in Millet İttifakı adına en iyi performansı ortaya koyacağına inanıyorum. 31 Mart'ta Hayati Tekin ile Büyükşehir Belediyesi'ne İYİ Parti bayrağını asacağız" diye konuştu.

Kaynak samsunvehaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.