Öne Çıkanlar Arıcılık istanbul
banner797

Gurbetçi hayırseverlerden engellilere yardım
Avusturya'nın başkenti Viyana’da yaşayan Mahmut Eroğlu ve Kemal Vural, topladıkları yardımlarla aldıkları 2 akülü araba ile tekerlekli sandalye ve tekerlekli yürüteci ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Hayırsever gurbetçiler Eroğlu ve Vural'ın, Viyana'da topladıkları yardımlarla temin ettiği 2 akülü araba ile tekerlekli sandalye ve tekerlekli yürüteç, Çarşamba ilçesindeki ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırıldı.

Akülü araba yardımından yararlanan engellilerden Osman Atmaca, Viyana'daki tüm yardımseverlere ve arabayı ulaştıran Mahmut Eroğlu ve Kemal Vural'a çok teşekkür ettiğini ifade ederek, "Bu araba sayesinde köyümüzün içerisinde bundan sonra rahatlıkla gezebileceğim ve evde sürekli yatmak zorunda kalmayacağım." dedi.

Yeşilırmak Mahallesi'nde yaşayan Can Giden de "Çok mutlu oldum. Allah bu arabanın alınması için yardımda bulunan herkesten razı olsun." diye konuştu.

Tekerlekli sandalye yardımı yapılan Mehmet Ismak ve tekerlekli yürüteç yardımı yapılan Nurten Ismak da ihtiyaçlarının giderilmesinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.