Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

Halim Batur Turnuvasının Kazananı Kadıköyspor Oldu

İlginin yoğun olduğu turnuvada şampiyonluk için saha çıkan Kadıköyspor ile Derebahçespor maçının ilk yarsında rakip takım karşında üstünlük kuran Kadıköyspor maçın ilk yarısını 4-0 önde kapattı.İkinici yarıya hızlı başlayan ve ilk yarıdaki üstünlüğü attığı 8 golle süsleyen Kadıköyspor maçı 12-0 kazandı. Gol yağmuruna dönüşen maçın bitiş düdüğü ile kupa sevincini maça gelen taraftarlarla paylaşan futbolcular renkli görüntülere sahne oldu.

“Emeği geçen herkese teşekkür etti”

Ödül töreninde konuşan İlkadım Yabpa Spor Başkanı Ali Akyüz,” Her şey ilkadımla başlar sözünün en güzel örneğini burada yaşadığımızı düşünüyorum. Pandemi nedeniyle uzun sporcularımız futbola hasret kalmıştı.2 ay önce amatör spor kulüpleri bir turnuva düzenledi. Bizde bu turnuvadan esinlenerek çocuklarımıza bir tören yapmayı düşündük. Bu düşüncemizi Belediye Başkanımıza ilettik. Burada bulunduğumuz tesisimize ismini veren Halim Batur anısına düzenleyerek bir ilk daha gerçekleştirdik. İlerki yıllarda tüm takımlarımızı da bir araya getirerek bunun devamını yapmak istiyoruz.3 senelik mücadelemizi oluşturduğumuz bayan takımı ile Süper Lige çıktı. Bu başarıda emeği geçen başta belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Spor tüm kötü alışkanlıkları yenmek için en büyük imkan”

Burada turnuvamıza gelen tüm katılımcılara ve Halim Batur kardeşimizin değerli ailesine, antrenörlerimize ve emeği geçen herkese canı gönülde teşekkür ediyorum diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Güzel bir atmosferde güzel bir final maçı izledik.Bayada heyecanlandım. İlkadım Yabpa Spor Başkanı Ali Akyüz başkanın Halim Batur turnuvası için geldiği zaman biz kendisine destekte bulunmak için büyük bir özveriyle dahil olduk. Halim Batur adını verdiğimiz turnuvamız bizi çok onurlandırdı. Halim kardeşimizle bir gönül bağımız vardı. Bu turnuva ile onu adını unutturmamak adına güzel bir etkinlik oldu. Asıl amacımız geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi sokaklardan, internet kafelerden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onları sporla topluma faydalı bireyler yapmak için elimizden gelen tüm imkanlarımızı sonuna kadar kullanacağız. “Bu anlamda sizlere büyük görev düşüyor. Çocuklarımızı bağımlılıklardan, boş zaman geçirmekten ve kötü alışkanlıklardan korumak zorundayız. Bu vesileyle spor tesislerimiz, çocuklarımızı bu  alışkanlıklardan korumak, kötülükleri yenmek için en büyük imkan. Bu imkanı da sizlerin en güzel şekilde değerlendireceğinizden hiç şüphem yok” dedi.

Başarı elde eden takımlara, futbolcular, görev yapan hakemlere ödüllerinin verildiği törende İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, birinci olan Kadıköyspor kulübü oyuncularını tebrik edip madalyalarını ve Şampiyonluk kupasını takdim etti. Turnuvanın ikincisi olan Derebahçe takımına ödülünü Amatör Spor kulüpleri Federasyon Başkanı Şener Aydın, Üçünücü olan Şehit Uğur Birinci’ye Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü İbrahim Güven, dördüncü olan Karadenizspor kulübüne madalyalarını  ise Halim Batur’un eşi Nihan Batur takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.