Öne Çıkanlar Dayandı Kemiğe
banner798

Haluk Koç Hayır çalışması için sahada
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof.Dr.Haluk Koç, CHP Samsun İl örgütünün referandum çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla Samsun'a geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde daha önce 3 dönem Milletvekili olarak Samsun'u temsil eden Haluk Koç, Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz ve partilerle birlikte Ladik, Havza ve Vezirköprü'de çalışma gerçekleştirdi. Ardından Samsun Gazi Sahnesi'nde konferansa katılan Koç, hayır seçeneğinin önemini anlattı. Referandumda hayır seçeneğinin, ülkenin kurtuluşu için tek çare olduğunu dile getiren Haluk Koç, " Uzun yıllar Samsun'da emek verdim, hizmet verdim. Samsun için partili partisiz herkese iyiliğim olduğunu düşünüyorum. Parti politikalarını çok anlattık. Ancak şimdi bu başka. Şimdi bir referandum yapıyoruz. Halka evet mi hayır mı diye sorulacak. Millet olarak elinizdeki yetkiyi tek bir kişiye verecek misiniz? O nedenle Hayır demek, milli iradeye sahip çıkmak demektir. Bir FETÖ illeti her tarafı sarmış. Rahmetli Kamer Genç, gün gelir büyüttüğünüz bu yılan sizi de sokar dediğinde ben de orada idim. Kamer Genç'e saldırdınız, üzerine yürüdünüz, hakaretler ettiniz. FETÖ'cü arıyorsanız çevrenize bakın, daha da olmadı eve gidin aynaya bakın FETÖ'cünün kim olduğunu göreceksiniz. " dedi.

Referandum çalışmalarını ve Haluk Koç'un Samsun programını değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, " Ladik, Havza ve Vezirköprü'de halkla bir araya geldik ve hayır kampanyamızı anlattık. İnsanların yaklaşımları, her geçen gün daha çok umut veriyor. Başından beri bu Anayasa değişikliğinin, toplumun temel sorunlarının hiç birine çare olmadığını söylüyoruz. Şimdi, gittiğimiz yerlerde halk bunu bize söylüyor. Halk, ferasetiyle çoğu şeyi görüyor. O nedenle, her türlü baskı ve yıldırma çabaları boşa çıkacak ve sandıktan vatandaşın tercihi hayır olarak çıkacaktır. Bugün bir çok basın yayın kuruluşunu ziyaret edeceğiz ve akşam 17.00'da Atakum İlçe binamızın önünde Haluk Koç'un katılımıyla görkemli bir miting gerçekleştireceğiz. Aynı şekilde Çarşamba günü saat 13.30'da da Çarşamba meydanında büyük bir mitingimiz olacak. Halk oylamasına 10 gün kadar kaldı. Tüm gücümüzle ve gayretimizle hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz. Referanduma doğru, kalan günlerimizi de aynı şekilde çalışarak geçireceğiz. Artık bu işin gecesi gündüzü kalmadı. Sabahtan akşama, tüm Samsun halkına, bunun bir alelade tercih meselesi olmadığını, bunun bir temel sistem değişikliği olduğunu, ülkeyi bölünmeye sürükleyecek bir rejim değişikliği olduğunu anlatıyoruz. Milletimiz, bu oyuna gelmeyecek, millet iradesini tek adamın aklına ve emrine vermeyecek ve referandumda hayır diyecektir. " diye konuştu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.