Öne Çıkanlar Tanju Özcan Bilek güreşi
banner797

Hancıoğlu Kurban Bayramı mesajı yayınladı

“Bayramlar; kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, paylaşma ve dayanışma duygularımızı pekiştiği anlardır.

İçimizin huzur, mutluluk ve sevinçle dolduğu bu kutsal günlerde en büyük arzumuz, memleketimizin neresinde olursa olsun her yurttaşımızın aynı duyguları yaşayabilmesidir.

İnsanlar arasında hiçbir ayırımın yapılmadığı, herkesin sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularıyla birbirine sarıldığı, sevincine, hüznüne ortak olabildiği günlere kavuşmak, hedefimiz ve yolumuz olmalıdır. 
Milletimizin her bir ferdinin huzur içinde yaşayacağı, geleceğe umutla bakacağı günlere en kısa zamanda kavuşacağımıza olan inancım tamdır.


Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bize bu topraklar üzerinde özgürce yaşamayı nasip eden hürriyet kahramanları ve Aziz Şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor; milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.