Öne Çıkanlar istanbul Arıcılık
banner797

Hancıoğlu'ndan Saldırıya uğrayan gazeteciye destek

"Bu saldırı, halkın haber alma hakkını engellemeye yönelik bir saldırıdır, lanetliyorum"

"Ondokuz Mayıs ilçemizde yapımı tamamlanan ve teslim aşamasında olan Devlet Hastanesi inşaatındaki eksikleri ve proje hatalarını haberleştirerek halkı bilgilendiren, kamu zararını engellemek için çabalayan gazeteci arkadaşımız İbrahim Akkuş’a, bir kamu binasında bulunduğu sırada alçakça bir saldırı gerçekleştirilmiştir.

Halkın haber alma hakkını engellemeye yönelik bu menfur saldırıyı lanetliyorum.

Kısa bir süre önce ilçe başkanımız Yakup Konuş ve gazeteci arkadaşımız İbrahim Akkuş ile birlikte söz konusu hastane inşaatında incelemelerde bulunarak, ağır müteahhitlik kusurlarını birer birer tespit etmiştik.

Ve görülen o ki bu kusurlar hastanenin teslim günü geldiği halde giderilmemiş ve ciddi anlamda kamu zararı oluşmuştur.

Meslek ahlakını koruyarak haberinin takipçisi olan ve devletin ve milletin kaynaklarına sahip çıkmaya çalışırken saldırıya uğrayan gazeteci arkadaşımız İbrahim Akkuş'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; saldırıyı gerçekleştiren ve azmettirenlerden yargı önünde hesap sorulmasını bekliyoruz!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.