Öne Çıkanlar Ayasofyai Kebir Camii Yeni Kadın Kolları
banner798

Hancıoğlu'ndan sert tepki

"Mustafa Kemal'e hakaret eden, bu hakarete göz yuman
karşısında Samsun'u bulur, Türk milletini bulur"

"İnsanlıktan ve vatan sevgisinden zerre nasibini almamış bir güruh, aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Atatürk'e, ahlaksızca hakaret etme cüretini gösterdi.

Bunlardan biri de ne acıdır ki; milli mücadelemizin ilk adımının atıldığı, adı ATA'sıyla anılan, simgesi Mustafa Kemal Atatürk olan Samsun'umuzda yaşandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin, Hasan Uzunlar adındaki AK Partili Grup Başkan Vekili, 10 Kasım'daki paylaşımında Mustafa Kemal Atatürk'e çirkince saldırdı.

 İçişleri Bakanlığı'nı, yüce Türk yargısını ve bu şahsın mensubu olduğu partiyi, derhal bu şahıs hakkında gerekli işlemleri yapmaya çağırıyorum.

İçişleri Bakanlığı, eğer bu Cumhuriyetin bir kurumuysa, bu şahsı derhal temsil ettiği görevden uzaklaştırmak zorundadır!

Eğer yargı, Türk devletinin yargısıysa, bu şahsı sanık sandalyesine oturtmak zorundadır!

Bu şahsın üye olduğu parti, eğer bu devletin kanun, kural ve nizamlarına bağlı bir partiyse, bu kişiyi derhal üyelikten atmak zorundadır!

Mustafa Kemal'e hakaret eden, bu hakarete göz yuman, karşısında Samsun'u bulur, Türk milletini bulur!" 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.