Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner798

Hancıoğlu, Salıpazarı’ndaki girişimci kadınlar pazarında
banner852

“Emek kutsaldır, kadın emeği daha da kutsaldır”

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, mikrokredi finans projesiyle üretim yapan ve her hafta Cuma günü ilçedeki Şehit İbrahim Yaman Parkı içinde oluşturulan standlardaürünlerini satarak aile ekonomisine katkı sağlamaya çalışan Salıpazarılıgirişimci kadınları ziyaret etti.

Partisinin il kadın kolları başkanı Nazan Yurttutan Güneysu ve Salıpazarı İlçe Başkanı Dursun Darendeliile birlikte pazarı ziyaret eden Hancıoğlu, kadın girişimcilerden hem faydalandıkları mikrofinansprogramı hem de satışı gerçekleştirilen ürünler hakkında bilgiler aldı.

Hancıoğlu,mikrokredi finans projesi ve buna benzer nitelikteki destek programlarının son derece önemli olduğunu kaydederek şöyle konuştu:

“Emek kutsaldır, kadın emeği daha da kutsaldır. Kadın emeğini, gözle görülmeyen bir değer olmaktan çıkartmak, ekonomik bir değer olarak ete kemiğe büründürmek zorundayız.Başta Salıpazarılı kadınlarımız olmak üzere, bu konuda iradesini ve emeğini ortaya koyan herkesi kutluyorum. Bizlere düşen görev, kadınlarımızın ürünlerini satın alarak, görünmeyen emeklerin ekonomik değer kazanmasını ve bu pazarın ayakta kalmasını sağlamaktır. Bütün hemşerilerimizi bu pazara davet ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876